AM

Year of design: 2018
Year of construction: 2018
Place: Como
size: 80 square meters
In collaboration with arch. Davide Livio
The client of this project is a young couple from Como who own this small apartment located on the 3rd floor of an elegant building located in an elegant and quiet area adjacent to the city center.

The apartment is well oriented and bright and has 2 large opposing balconies.

The old distribution of the accommodation offered a double bedroom, sacrificing the living room and the kitchen. The new needs of the couple and the state of conservation of plasters and systems have suggested the complete demolition and total renovation of the new solution.

The intervention is characterized by the enhancement of the living area and the kitchen made flexible by the use of glass “movable walls” that allow the total opening or partial closure of the different areas of the living room.

In addition to the master bedroom with the private bathroom, there is a guest bathroom and a laundry area.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on email